Φιδές...αλλά αλλιώς!!
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 15 minutes mins
Servings 1 μερίδα
Ingredients
- 2 μερίδες φιδέ
- πιπεριές πολύχρωμες, όση επιθυμείτε
- 1 χλωρό κρεμμύδι
- 1 1/2 κ.σ. καλαμπόκι βρασμένο
- μαιντανό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Instructions
- Βράζετε τον φιδε σε αλατόνερο ανακατεύοντας διαρκώς για 4-5'.
- Ύστερα τον σουρώνετε και τον αφήνετε στην άκρη.
- Παράλληλα σοτάρετε τις πιπεριές με λίγο λάδι σε αντικολλητικο τηγάνι.
- Μόλις μαλακώσουν προσθέστε το κρεμμύδι και το καλαμπόκι και σοτάρετε για ένα 1'
- Τέλος προσθεστε τον φιδε και την σάλτσα σόγιας.
- Ανακατέψτε καλά μέχρι ο φιδες να πάρει ένα καφέ χρώμα από την σόγια.
- Σερβίρετε και προσθέστε στο πιάτο σας τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Notes
Καλή απόλαυση!