Φιδές...αλλά αλλιώς!!

Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Servings 1 μερίδα

Ingredients
  

  • 2 μερίδες φιδέ
  • πιπεριές πολύχρωμες, όση επιθυμείτε
  • 1 χλωρό κρεμμύδι
  • 1 1/2 κ.σ. καλαμπόκι βρασμένο
  • μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας

Instructions
 

  • Βράζετε τον φιδε σε αλατόνερο ανακατεύοντας διαρκώς για 4-5'. 
  • Ύστερα τον σουρώνετε και τον αφήνετε στην άκρη.
  • Παράλληλα σοτάρετε τις πιπεριές με λίγο λάδι σε αντικολλητικο τηγάνι.
  • Μόλις μαλακώσουν προσθέστε το κρεμμύδι και το καλαμπόκι και σοτάρετε για ένα 1'
  • Τέλος προσθεστε τον φιδε και την σάλτσα σόγιας.
  • Ανακατέψτε καλά μέχρι ο φιδες να πάρει ένα καφέ χρώμα από την σόγια.
  • Σερβίρετε και προσθέστε στο πιάτο σας τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Notes

Καλή απόλαυση!
Scroll to Top